Skip to main content

Tarieven

Licenties

Met de 5-user of 10-userlicentie kun je OPS pro installeren op vijf/tien computers, zodat je met meer personen OPS pro kunt gebruiken. Eén centrale opslagplaats binnen je kerk of gemeente op een (bedrijfs)netwerk met maximaal vijf/tien gebruikers is toegestaan. Het is niet toegestaan om de database van OPS pro op een netwerk te plaatsen als het programma hierdoor toegankelijk is voor meer dan vijf/tien gebruikers. De licenties zijn een jaar geldig: van Pinksteren tot en met Pinksteren het daaropvolgende jaar.

Je bestelt de 5- of 10-userlicentie apart naast de OPS pro software waarbij een licentie voor 1 gebruiker is inbegrepen. Bestellen kan via onze webwinkel. Als je de licentie na 1 december aanschaft, betaal je de helft van de prijs.

Rechten voor projectie

Om liederen van OPS pro te kunnen gebruiken voor het projecteren in je kerk of gemeente heb je een aparte licentie van Christian Copyright Licensing International (CCLI) nodig. Je kunt de licentie aanvragen via www.ccli.nl. CCLI verleent toestemming aan kerken en organisaties om zonder omslachtige procedures op betaalbare wijze, legaal liedteksten te mogen afdrukken en projecteren bij kerkelijke activiteiten zoals samenkomsten, huisgroepen, jeugd- en kinderwerk, tijdens conferenties en degelijke.

Wat kost het?

We hebben alle kosten voor de OPS pro software, verkrijgbare modules als uitbreiding, jaarlijkse updates en de meerkosten voor 5- en 10-userlicenties overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.