Skip to main content
15 november 2022

Update november 2022

Vorig jaar hebben wij als pilot onze Opwekkingsliederen gefaseerd uitgebracht. Dit was een groot succes en daarom zijn we voor dit jaar op deze weg verder gegaan. Tijdens Opwekking in Concert, een avond vol aanbidding met de Opwekkingband, hebben wij de eerste serie liederen van cd 47 opgenomen. En dit zijn ze:

  • Laat de volken zingen (May the peoples praise You)
  • Wonderlijke kracht (Power in the blood)
  • Duizend halleluja’s (A thousand hallelujahs)
  • Uw trouw (Promises)

Luister de eerste serie Opwekkings­liederen van cd 47

De nieuwe cd met alle liederen verschijnt zoals altijd tijdens de Pinksterconferentie. Maar je kunt de eerste serie liederen nu dus al beluisteren, downloaden en ze gebruiken in je kerk, kring of voor jou persoonlijk. Je vindt de liederen op de digitale luisterplatforms, in de Opwekkingsliederen app, in OPS pro en in de webwinkel van Opwekking.

Om de nieuwe liederen te kunnen gebruiken in OPS pro moet je de laatste softwareversie van OPS pro hebben geïnstalleerd. Als je nog niet bij bent met updaten dan is het belangrijk deze eerst aan te schaffen en te installeren. In onze webwinkel is bij ‘Extra Bundels’ het updatebestand voor cd 47 (OPS pro 2023) toegevoegd, en deze kan aangeschaft worden. De werkwijze is als volgt:

  • Je schaft nu vooraf het updatebestand aan en hebt meteen toegang tot de eerste vier Opwekkingsliederen.
  • Zodra de volgende serie van vier liederen beschikbaar is, krijg je daar automatisch toegang toe.
  • De derde en laatste serie van vier Opwekkingsliederen ontvang je dan met Pinksteren evenals de laatste software-updates.

Problemen met de software
We hebben veel meldingen ontvangen dat de schermen (beamers, beeldschermen e.d.) niet herkend worden. In de meeste gevallen blijkt het om oudere apparatuur met een VGA aansluiting te gaan. Onze ontwikkelaars werken aan een oplossing, maar die is vooralsnog niet beschikbaar. Een oplossing is natuurlijk om nieuwere apparatuur met HDMI aansluitingen aan te schaffen, maar dat is niet altijd mogelijk. In die gevallen kan van een speciale VGA omvormer gebruikgemaakt worden. Er zijn goede ervaringen met onderstaand model van leverancier Conrad. Het is de LINDY AV EDID-emulator Lindy [VGA – VGA] 1920 x 1200 Pixel (Link naar Conrad). Deze omvormer komt in de VGA kabel tussen pc en beeldscherm/beamer. Hierdoor krijgt de pc alsnog een digitale ID van het scherm, waardoor die door OPS herkend wordt.
Mocht je nog verkooptechnische vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling via 088-3526700 of webwinkel@opwekking.nl. Ondervind je technische problemen bij het installeren of updaten van de software, stuur dan een e-mail naar support@opspro.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Stichting Opwekking – OPS Team