Skip to main content
19 februari 2022

Nieuwsbrief Februari 2022

Als muziekliefhebber is het je vast niet ontgaan dat we de Opwekkingsliederen dit jaar voor het eerst op verschillende momenten gedurende het jaar uitgeven. Inmiddels is de tweede serie liederen van cd46 opgenomen en gepresenteerd. De derde serie wordt opgenomen tijdens het Opwekking Worship Weekend dat van 18 t/m 20 maart plaatsvindt op De Betteld in Zelhem, zie voor details www.opwekkingworshipweekend.nl. Tijdens het weekend wordt ook een workshop voor OPS pro gegeven.

Dit zijn de vier nieuwe Opwekkingsliederen die zijn opgenomen tijdens het Simply Jesus Come Together event:

862 – Vrijheid (Freedom) – Jesus Culture
863 – Verhoog zijn naam – InSalvation
864 – Alle glorie – Eline Bakker/Reyer van Drongelen/Kees Kraayenoord
865 – Hier zijn (Just be) – Kim Walker

De nieuwe cd met alle liederen verschijnt tijdens de Pinksterconferentie. Maar je kunt de tweede serie liederen nu al beluisteren, downloaden en ze gebruiken in je kerk, kring of voor jou persoonlijk. Je vindt de liederen op de digitale luisterplatforms, in de Opwekkingsliederen app, in OPS pro en in de webwinkel van Opwekking.

Om de nieuwe liederen te kunnen gebruiken in OPS pro moet je de meest recente softwareversie van OPS pro hebben geïnstalleerd. Alle gebruikers die OPS pro 2021 hebben gekocht, als update of compleet pakket, hebben kortgeleden een software-update ontvangen. Als je nog niet bij bent met updaten, dan is het belangrijk de actuele versie aan te schaffen en te installeren.

JA ik wil OPS pro updaten

Inmiddels hebben we ook de rechten gekregen om twee Bijbelvertalingen via OPS pro beschikbaar te stellen. Het gaat om de Nieuwe Bijbelvertaling versie 2021 (NBV21) en de Bijbel in Gewone Taal (BGT). Deze vertalingen kun je downloaden in de webwinkel; ook daarvoor is het noodzakelijk dat je de meest recente versie van OPS pro hebt geïnstalleerd.

NBV21 en Bijbel in gewone taal

En tot slotte: we zijn dankbaar dat er op onze eerdere oproep voor uitbreiding van ons team positief is gereageerd! Een aantal van de belangstellenden wordt op dit moment ingewerkt.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling via 088-35 26 702 of webwinkel@opwekking.nl. Ondervind je technische problemen bij het installeren of updaten van de software, stuur dan een e-mail naar support@opspro.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Stichting Opwekking – OPS Team