Skip to main content
14 februari 2022

OPS pro uitgebreid met Bijbel in Gewone Taal en NBV21

OPS pro, de gebruikersvriendelijke software om snel en eenvoudig teksten van liederen, powerpoint­presentaties en videoclips te projecteren, is onlangs uitgebreid met twee Bijbelvertalingen: de Nieuwe Bijbelvertaling versie 2021 (NBV21) en de Bijbel in Gewone Taal (BGT).

Gebruikersvriendelijk en veelzijdig
Het Opwekking projectie systeem is ontwikkeld om kerken te ondersteunen in de kerkdienst bij het projecteren van liederen. In het pakket zijn handige tools ingebouwd, zoals zoekfuncties op woord, toonsoort, categorie of een Bijbeltekst, het beheren van liedbundels, en het afdrukken van liedteksten. Daarmee kun je met enkele muisklikken eenvoudig een playlist samenstellen voor samenkomsten en diensten. De basismodule bevat de volledige serie Opwekkingsliederen, Opwekking voor Kids en life@opwekking. Ook zijn de bundels van Timotheüs, Johannes de Heer en de Unie van Baptisten opgenomen.

Beschikbare Bijbelvertalingen
OPS pro is ook uit te breiden met diverse Bijbelvertalingen. Bij de basismodule van OPS pro is de gratis licentie voor de Basisbijbel inbegrepen. Daarnaast zijn licenties aan te schaffen voor de NBG51 en NBV, de HSV, De Nieuwe Psalm Berijming, Psalmen berijming 1773 en Stichting Gave. Onlangs is dit aanbod uitgebreid met de Nieuwe Bijbelvertaling versie 2021 (NBV21) en de Bijbel in Gewone Taal (BGT). De Bijbelvertalingen zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van OPS pro? Je kunt OPS pro gratis uitproberen; vraag de demoversie aan via onze webwinkel.

Naar de webwinkel